Thursday, November 12, 2009

၀က္ပုန္းရည္ၾကီး

၀က္သား သံုးထပ္သား + အဆီမပါ အသားခ်ည္းသပ္သပ္နဲ႕ ေရာခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း။ ၀က္သားကုိ ဆား၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ သၾကားနည္းနည္း နဲ႕ နယ္ပီး ၊ ဟင္းအႏွစ္ေတြအတြက္ကေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြ အားလံုးကုိ ငရုတ္ဆံုထဲ ေထာင္း၊ ပီးရင္ ဆီသတ္။ ေထာင္းထားတဲ႕ အဆာေတြ ေရႊေရာင္သန္းလာရင္ ၀က္သားထည့္တယ္။ ၀က္သားလိပ္တက္လာရင္ ပုန္းရည္ၾကီး အထုပ္ေလးကုိ ေဖာက္ထည့္ပီး ၀က္သား ႏွစ္ ေရေလာက္ အဖံုး အုပ္ပီး ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး ႏူးႏူးအိအိေလး။



ႏူးအိေနတဲ႕ သံုးထပ္သား ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး


အအီေျပ သရက္သီးစိမ္း သနပ္။


ပန္းပြင့္ေၾကာ္


ဗူးသီးခ်ဥ္ရည္ဟင္း

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enjoy your visit!

Please don't copy of my blog posts and photos, that is mine without my permission.

Please don't remove blogger's copyright marks/watermarks from the images.

လာလည္တာကုိ ၾကိဳဆုိပါတယ္။

( Family Personal Photos ) မိသားစု ကုိယ္ေရးကုိယ္တာ - ဓာတ္ပံုမ်ား ႏွင့္ ဘေလာ့ပုိစ္႕မ်ားကုိ မိတ ၳဴကူးယူျခင္း၊ ( ေကာ္ပီကူးျခင္း )
လံုး၀ မျပဳလုပ္ပါႏွင့္ ....