Friday, October 23, 2009

ငါးပိရည္ခ်ဳိ

ေခတ္သစ္ ငါးပိရည္ခ်ဳိအုိး


အုိး အဖုံးကုိ ဖြင့္ရင္ ေလာက္ေသရႊက္နဲ႕ အုပ္ထားတာကုိ ျမင္ရတယ္


ေလာက္ေသရြက္


ေလာက္ေသရႊက္ေအာက္မွာ ပလတ္စတစ္နဲ႕ ထုပ္ထားေသာ ေရခ်ဳိငါးပိ


ငါးပိလိမၼာခ်က္


သရက္သီးပုိးတီခ်ဥ္


မန္းက်ီးရႊက္ႏုခ်ဥ္


တညင္းသီးဆားစိမ္


[gallery]


Queen Mommy ရဲ႕ သူ ေလ။ အြန္လုိင္း အိမ္နီးခ်င္း Queen Mommy အတြက္ ငါးပိလိမၼာခ်က္ေလးပါ။


City Mart က ေန ေခတ္သစ္ တံဆိပ္ ေရခ်ဳိငါးပိရည္အုိးကုိ ၀ယ္ပါတယ္။ သန္႕လည္း သန္႕တယ္။ အထဲမွာ ေလာက္ေသရႊက္ပါေတာ့ ေလာက္မပါတဲ႕ ေရခ်ဳိငါးပိအုိးပါ။


ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ၊ ဆႏြင္း ဆီသတ္ ... ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေၾကတဲ႕အထိ ေမႊပီး ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႕ထည့္၊ ဆႏြင္းမႈန္႕ ေမြးတဲ႕အထိ က်ဳိထားတဲ႕ ေရခ်ဳိ ငါးပိရည္ထည့္၊ မန္းက်ီးမွည့္ရည္ထည့္၊ ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႕ ထည့္ပီး ပြက္ပြက္ဆူလာရင္ အခ်ဳိမႈန္႕နဲ႕ နံနံပင္ အုပ္ပါတယ္။


ခ်ဥ္ဖတ္ေတြ ၾကိဳက္ရင္ စားသြားပါအံုး Queen Mommy။ ေဂၚဖီရႊက္ျပဳတ္၊ ရုံပေတသီးျပဳတ္၊ သခြားသီး ကၽြတ္ကၽြတ္တုိ႕ ကုန္ေနလုိ႕ သရက္သီးပုိးတီခ်ဥ္၊ မန္က်ီးရႊက္ႏုခ်ဥ္၊ ထညင္းသီးဆားဆိမ္ ကၽြတ္ကၽြတ္ေလးနဲ႕ တြဲဖက္ပီးေတာ့ သံုးေဆာင္သြားပါ။


မွတ္ခ်က္ ။ ။ (ခ်က္နည္းေရးတာ ဒီတစ္ခါတည္းပါ။)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enjoy your visit!

Please don't copy of my blog posts and photos, that is mine without my permission.

Please don't remove blogger's copyright marks/watermarks from the images.

လာလည္တာကုိ ၾကိဳဆုိပါတယ္။

( Family Personal Photos ) မိသားစု ကုိယ္ေရးကုိယ္တာ - ဓာတ္ပံုမ်ား ႏွင့္ ဘေလာ့ပုိစ္႕မ်ားကုိ မိတ ၳဴကူးယူျခင္း၊ ( ေကာ္ပီကူးျခင္း )
လံုး၀ မျပဳလုပ္ပါႏွင့္ ....